FAQ

De meest veelgestelde vragen hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Stel ‘m dan gewoon meteen maar even.

Kan ik bij de studio gratis parkeren?

Je kunt op zondagen gratis parkeren, ma t/m za is het betaald parkeren voor 1 euro per uur. Betalen gaat makkelijk met parkeer apps zoals Parkmobile of Yellow Brick. Kies dan voor Zone N01 – 51360.

Mijn team bestaat uit 6 personen kan ik dan ook in de studio terecht?

Jazeker. Wanneer je een groepsfoto van je team wil hebben kan ik een team van ongeveer 6 personen tegelijk fotograferen in mijn studio. Als je team groter is dan gaan we de foto uiteraard gewoon op locatie maken.

Is het mogelijk om foto’s in zowel de studio als op locatie te maken?

Geen probleem. Laat maar weten wat je voor ogen hebt.

Mag ik tijdens de fotoshoot van kleding wisselen?

Natuurlijk mag je tijdens de fotoshoot van kleding wisselen, graag zelfs. Zo krijg je juist meer variatie in je foto’s en heb je straks meer om uit te kiezen.

Kan ik ook gebruik maken van visagie?

Visagie is in de meeste gevallen niet nodig voor een natuurlijke uitstraling. Gewoon je normale verzorging is dan juist prima. Wij werken samen met een vaste visagist voor op locatie of in de studio. Gebruik van visagie geeft echt een meerwaarde aan het resultaat van de fotoshoot. Als je even aan geef dat je hier gebruik van wilt maken dan verwerken we dit helder in de prijs. Bijkomende kosten zijn afhankelijk van de tijd dat visagie nodig is.

Krijg ik na een fotoshoot alle gemaakte foto’s?

Je krijgt de foto’s die je besteld hebt. Wanneer je voor een pakket hebt gekozen staat hierin vermeld hoeveel foto’s hier bij horen. Je kunt natuurlijk altijd foto’s bij bestellen. Dit is geen probleem.

Op welke manier kunnen wij de foto’s kiezen?

Na de fotoshoot krijg je een email met een link en wachtwoord waarna je op proofing pagina omgeving de foto’s kunt selecteren, doordat je je favorieten kunt doorgeven. Na de selectie weet ik als fotograaf welke foto’s ik in detail kan gaan bewerken.

En wanneer ontvangen wij de foto's zodat we ze kunnen gebruiken?

Wij hanteren ongeveer 1,5 week nadat de keuze bij ons bekend is. Wanneer er foto’s met spoed nodig zijn kun je hier aparte afspraken over maken.

Waarvoor mogen wij de foto’s allemaal gebruiken?

Bij Frisse Blick kun je gebruik maken van verschillende pakketten. De foto’s zijn te gebruiken voor website, social media en publicaties. Wanneer je foto’s voor andere doeleinden wilt gebruiken kun je hiervoor afspraken maken.

Fotograferen jullie ook voor particulieren?

Bij Frisse Blick zijn we gericht op de zakelijke markt, maar wanneer je bijvoorbeeld ook familie- of gezinsfoto’s wil laten maken, dan kan dat natuurlijk altijd. Ben je helemaal niet op zoek naar zakelijke fotografie, neem dan eens een kijkje op Elleske Fotografie waar Frisse Blick een trots zakelijk onderdeel van is.

Staat je vraag er niet tussen?
Stel ‘m dan meteen!