foto Studio
in Tilburg

Profielfoto’s of een persoonlijk, zakelijk portret in onze fotostudio in Tilburg

 

Je bent welkom

We fotograferen natuurlijk veel en graag op locatie maar een zakelijk portret of profielfoto’s maak je ook comfortabel en snel in onze foto studio in Tilburg. Hier sta jij in alle rust even centraal, weg van je hectische werkomgeving en uiteraard fantastische collega’s.

Bekijk direct onze diensten voor je persoonlijke pakket

w

Voordelen van onze studio

Op locatie maken we natuurlijk heel mooie, persoonlijke foto’s. Toch heeft ook het werken in een studio zo z’n voordelen.

Rustig en afleidingsvrij

Vind je het spannend om gefotografeerd te worden en doe je dat liever rustig in onze fotostudio? Hier sta jij in alle rust even centraal, weg van je hectische werkomgeving en uiteraard fantastische collega’s.

Flexibel

Je hebt snel profielfoto’s nodig van enkele nieuwe medewerkers? Stuur ze maar even langs. 

Snel

Maar dan natuurlijk zonder haast. In de studio kunnen we gewoon heel efficient werken. Hier staat alles namelijk al perfect klaar voor de shoot. Dus op korte termijn een fris portret nodig? Neem snel contact op voor een afspraak!

Netjes en strak

Je eigen werkplek hoeft voor de fotoshoot niet opgeruimd te worden! De lichte en donkere wanden en vloeren van onze foto studio in Tilburg liggen er namelijk altijd netjes en strak bij.

Makkelijk meekijken

Doordat je direct het resultaat kunt bekijken op een flinke monitor, krijg je snel vertrouwen in jezelf als model. Ook kun je nu makkelijk aan de fotograaf aangeven wat je de mooiste foto’s vind. 

Meteen maar een afspraak maken?

Tevreden klanten