Instagram, Facebook en LinkedIn: ze zijn niet meer weg te denken uit je zakelijke communicatie.
Maar die communicatie gaat net even wat lekkerder als je met professionele social media fotografie aan komt zetten. Laat die likes maar komen!

Hoe gaat die social media fotografie in zijn werk?

Allereerst bespreken we wat je met de foto’s wil vertellen. Misschien wil je je werkproces in beeld brengen, of juist jezelf en eventuele personeelsleden laten zien. Het is handig als je wat voorbeelden op bijvoorbeeld Pinterest of Instagram hebt verzameld, maar dat is niet noodzakelijk.
Daarna gaan we kijken of je het liefste foto’s in onze studio wil laten maken of dat een fotoshoot op locatie meer geschikt is. Een hele mooie plek voor social media fotografie is bijvoorbeeld de Spoorzone in Tilburg, omdat hier een echte industriële uitstraling te vinden is.

Wat kost social media fotografie?

In principe kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Een fotoshoot in onze studio is goedkoper dan een fotoshoot op een locatie en voor een fotopakket van 50 foto’s betaal je meer dan voor een pakket van 10 foto’s.
Op de pagina mogelijkheden en kosten kun je een schatting van de kosten voor social media fotografie maken.

Leg je eigen beeldbank aan

Of je nu een mooie post voor Instagram wil maken of materiaal nodig hebt voor een nieuwe brochure, met een eigen beeldbank heb je altijd goede foto’s op voorraad. Met social media fotografie krijg je een pakket met diverse foto’s die bij jouw bedrijf en uitstraling passen.
Zo kun je makkelijker een content-planning voor een maand klaarzetten en ben je veel minder tijd kwijt als je een folder of ander drukwerk wil laten ontwerpen. De foto’s heb je namelijk al!

Wist je dat…

  • Professionele foto’s op social media meer likes en dus ook een groter bereik krijgen?
  • Potentiële klanten eerder contact opnemen met een bedrijf dat goede foto’s van echte
    medewerkers op de website heeft staan?
  • Professionele social media fotografie voor een betere branding en zakelijke uitstraling zorgt?

Boek een fotoshoot om jouw social media kanalen goed op de rit te krijgen!