Werkwijze

Frisse profielfoto’s nodig of een beeldbank samenstellen waardoor je elk moment kunt kiezen uit je eigen foto’s?

 

Onze Werkwijze

Je bedrijf in beeld? Helemaal nieuw of lekker fris, maar altijd precies passend bij de zorgvuldig opgebouwde en gewenste merkbeleving/identiteit. Profielfoto’s? Een zakelijke beeldbank samenstellen? Een uitgebreide bedrijfsreportage of met spoed een event of jubileum registreren? Voor zowel starters als middelgrote bedrijven en grootzakelijk hebben we passende oplossing. We leggen je uit hoe we werken en hoe klanttevredenheid bij ons altijd centraal staat. 

Of bekijk direct onze diensten voor je persoonlijke pakket

 

Zakelijke fotografie, iets voor jou?

Je hebt beeldmateriaal nodig. Dit is misschien wel het moment om het samen even goed aan te pakken. We zorgen dat je op een positieve manier zichtbaar bent met een uitstraling die past bij je bedrijf. Zowel voor starters als gevestigde bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden waarbij je het voor de komende periode mooi voor elkaar hebt.

We maken frisse profielfoto’s van jou en je collega’s voor op je website en social media. En we zetten nieuwe teamleden aansluitend natuurlijk ook graag snel op de foto, uiteraard helemaal in dezelfde stijl.

We komen volgende week een middagje langs en maken foto’s voor jullie persoonlijke beeldbank. Je hebt hierdoor direct de beschikking over een flink aantal foto’s voor je website, flyers en social media posts. De komende tijd heb je hier geen omkijken meer naar.

Vanavond maken we een foto voor een persbericht omdat de wethouder een lintje gaat doorknippen en morgen komen we het 25-jarig jubileum van Henk vastleggen en maken hier meteen een mooi fotoboek van.

Er is met Frisse Blick zakelijke fotografie vaak meer mogelijk dan je denkt.

w

Communicatie en afstemmen

Stem je wensen direct af  met de fotograaf. Persoonlijk contact via mail, telefoon, whatsapp of een bezoek, it’s up to you.

Een snelle vraag? Dan bel je natuurlijk even met Frisse Blick en je krijgt gewoon de fotograaf aan de lijn. Nemen we niet op? Dan zijn we waarschijnlijk met een shoot bezig.

Stuur ons gerust een berichtje. We zijn heel servicegericht. Toch vragen we je het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo weten we namelijk zeker dat we alle benodigde informatie beschikbaar hebben om je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Je hebt ons via social media gevonden? Leuk, dan kun je ons natuurlijk ook gewoon via die weg benaderen, super modern. Verder contact verloopt daarna via email en telefoon.

Whatsapp werkt voor ons trouwens vaak geweldig voor het afstemmen van kleine zaken in aanloop naar een shoot.

We proberen altijd dezelfde dag nog even te reageren. Buiten kantooruren wordt dit waarschijnlijk de eerst volgende werkdag.

Neem meteen even contact op!

Begeleiding & Checklists

Met de checklist en de zelf-check heb je meteen helder wat Frisse Blick met zakelijke fotografie voor je bedrijf kan betekenen.

We hebben zojuist al even contact gehad. Wij hebben een goed idee van waar je naar op zoek bent en jij weet wat ongeveer de mogelijkheden zijn.

Toen je vervolgens eventjes de zelf-check doorliep bedacht je je dat het toch wel handig zou zijn om ook meteen een groepsfoto te laten maken. Ook kun je nu goed aangeven welke sfeer je wil vangen met de foto’s èn de nabewerking.

Door gebruik van de checklist was alles ruim voor de shoot goed voorbereid en wisten zowel jullie als wij precies wat er ging gebeuren en wat de wensen waren. Zo pakte de tip uit de checklist om te proberen de kleding op elkaar af te stemmen heel goed uit.

De locatie van de fotografie hebben we voor de shoot al even bekeken. Hierdoor liep de shoot soepeltjes en omdat we in overleg al even rechtstreeks contact hebben gehad met de beheerder van de website kon deze er goed mee uit de voeten.

Fotobestanden ontvangen

Selecteer simpel je foto’s via onze online omgeving. En met de download-link heb je ze gemakkelijk en snel in handen

Vorige week heb je tijdens de shoot meteen al enkele foto’s kunnen bekijken en dat zag er al veelbelovend uit. Met de link die je nu via email hebt ontvangen, open je je online gallery en kun je de foto’s bekijken en selecteren. De gallery is natuurlijk beveiligd met een password. Echt leuk om alle foto’s zo bij elkaar te zien! Je selecteert de beste foto’s en “submit” deze.

De fotograaf heeft je geselecteerde foto’s nog even nagelopen. Vervolgens ontvang je via email een download-link. Deze link deel je voor het gemak natuurlijk meteen even met je websitebeheerder. That’s it.

Z

Reservering en facturatie

Middels een deelbetaling bevestig je de opdracht. En deze is pas geslaagd als jij tevreden bent. De resterende factuur wordt dus pas voldaan nadat je de foto’s hebt gezien en hierover helemaal tevreden bent.

We hebben je vraag over foto’s voor een zakelijke beeldbank ontvangen. Via het contactformulier heb je meteen aangegeven voor welke datum je graag een shoot wil inplannen en deze staat hiermee direct bij ons als optie in de agenda. Binnen een werkdag bevestigen we de datum en vragen je meteen even de locatie en het aantal foto’s dat je verwacht nodig te hebben.

Wij stellen een passende offerte op en na akkoord sturen we je een deelfactuur. Zodra deze is voldaan is hiermee je shoot geboekt en de datum definitief gereserveerd.

Na de shoot krijg je een bericht dat je de foto’s in de gallery hebt gekozen. De extra foto’s die je graag wil bijbestellen en de grote afdruk voor op kantoor zijn natuurlijk helemaal geen probleem. We verwerken dit in de eindfactuur en vragen je deze factuur te voldoen.

Zodra we zien dat deze is voldaan ontvang je de hoge resolutie foto’s via de download-link. Vervolgens laten we de afdruk op gewenste formaat en materiaal maken bij een foto-vaklab en controleren uiteraard de kwaliteit van de print. We hebben uiteraard al even contact gehad over de levering van de afdruk. We hadden deze natuurlijk kunnen bezorgen maar je wil deze graag even in onze fotostudio in Tilburg komen afhalen. Leuk, dan kunnen we de afdruk nog even samen bekijken voor je deze meeneemt!

Gebruiksgemak

Wij snappen dat flexibiliteit heel belangrijk is. Geef ons aan wat je wensen zijn, “neem een koffie” en wij gaan gewoon ontzettend ons best voor je doen.

Samen hebben we al vastgesteld waar je de foto’s voor wilt gebruiken, wat de sfeer mag worden en hoeveel foto’s er ongeveer nodig zijn.

Je plaatst de foto’s op je website en gebruikt deze in niet gesponsorde social media posts. Dat is helemaal prima want alle foto’s van Frisse Blick worden standaard geleverd met een licentie voor licht commercieel gebruik.

Voor de foto’s die je commercieel wilt gaan publiceren of gebruiken in online en offline reclame heb je een commerciële licentie afgenomen. Dit heb je in de checklist aan het begin al aangegeven dus zit het al in de offerte verwerkt. Als we je de foto’s leveren dan is duidelijk vermeld welke licentie er op zit. Dit staat vermeld in de titel en in de metadata zodat iedere gebruiker dit makkelijk kan herkennen.

Omdat het auteursrecht bij de fotograaf ligt vermeld je natuurlijk de naam van de fotograaf en/of een link naar FrisseBlick waar mogelijk. Dat dit niet overal kan, zoals op een visitekaartje, dat begrijpen we. 

Of bekijk direct onze diensten voor je persoonlijke pakket

Zakelijk Portret

Breng jezelf, je bedrijf en je collega’s in beeld en vertel je verhaal.

Zakelijke profielfoto's

We maken frisse profielfoto’s van jou en je collega’s voor op je website en social media.

Event fotografie

Zakelijke fotografie van events of evenementen? Ook als de burgemeester een lintje komt doorknippen.

Tevreden klanten